26.2.2012

Talven taistot taisteltu

Lumikausi on kalenterikisojen osalta paketissa ja joku välitilinpäätös olisi syytä tehdä. Kisa-analyysit ovat jääneet vähän laahaamaan, viimeisimpänä syynä Kutunkierroksen kisapäivänä alkanut flunssatauti, joka kaatoi viikoksi tekemättömyyden ikeeseen. Toisena ja merkittävämpänä tekijänä on Kulmalan 'pääkartanlukijaksi' nimeämän jälkikasvun kohdistama terroritoiminta isin harrastuksen raportointia kohtaan. Ja kun joskus tekee itsekin mieli oikaista neidin päiväunien aikaan...

Mutta selitykset sikseen. Rengosta on tarkoitus riipaista kisa-analyysi vielä tämän viikon aikana (heheh) ja Kutunkierros odottaa lomaviikon puoliväliä. Näin ne on budjetoitu. Jonkinlaisena yhteenvetona voi todeta karuilla tilastofaktoilla sen, että trendimme oli laskeva talven edetessä. Rauman kakkossijasta päädyimme lopulta Sastamalan kolmeentoista (M 12.), mikä ei suinkaan ollut tavoite ja tarkoitus. Mielestäni esim. Viljaset toteuttivat tämän kaavan hyvin paljon onnistuneemmin, tuloksista voi tarkastella käyrän suuntaa meihin verrattuna. No, joka tapauksessa hyvää oli se, että pystyimme lyömään kampoihin M-luokassa ihan tasapäin eikä kyyti ollut mitenkään liian kylmää. Ja jos vertaa omaan oikeaan luokkaani eli A:han, olisimme olleet joka kisoissa palkinnoilla eli hyvä näin. Yksi kismittävä seikka on toki se, että SM-taistossa mukaan laskuihin jäävä sija 13. vie pohjan vakavammalta menestyksen tavoittelulta. Nyt on ehkä hyvä asettaa se kympin joukko tavoitteeksi ja jo alkuperäinen M-luokan paikan vakiinnuttaminen. Nousupisteillä se tulee olemaan tiukkaa jo pelkästään kisojen lukumäärän vuoksi, talven jälkeen pisteitä on kasassa kolme. Toki tavoitteeksi asetan vielä Kulmalan pesemisen keskinäisissä kohtaamisissa, nyt olen 3-2 tappiolla kolmen perättäisen häviön myötä.

Nyt sitten odotellaan, vieläkö päästään Renkoon kisailemaan harkkarin muodossa vai kuinka käy. Ajatuksena olisi tutustuttaa joku uusi kaveri lajiin, mikäli halukas löytyy ja Subaru suostuu heräämään hangesta. Tai sitten tarjoan kuskille paikan kartturin tuolista ja hyppään kuljettajaksi. Saas nähdä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti