23.12.2011

Kesäilta Kangasalla 2012

Lomille on päästy ja joulu odottaa ovella. Tosin samaa tahtia pihassa nököttävää Subarua rankoo korroosiota tuottava aine, joten varsinaisesti ei käy kateeksi kuukauden päässä odottavan kauden avauskilpailun ratamestareita. Toivotaan silti parasta.

Kausianalyysia ei ole ollut aikaa tehdä, mutta ajattelin joulunpyhinä tiputella kuluneen vuoden TOP 5 -kisani alhaalta ylöspäin päivä kerrallaan. Sitä ennen katsaus tulevaan eli ensi vuoden toiseen (!?) SM-osakisaan Kangasalla. Minulla on kunnia toimia kisan toisena ratamestarina, ainakin epävirallisesti. Päämetsurin kanssa on jo juonittu kisan runkoa ja pari maastokäyntiäkin on tehty. Viime lauantaina oli tarkoitus tehdä ensikartoitusta gepsin avulla uudella alueella, lumen määrä maaston puolella yllätti nikkarit. Jotain päästiin ajamaan, mutta suurin osa oli kävelypeliä, jolloin urien hahmottelu lumen läpi olikin omaa nikkarointia.

Tässä joitakin otoksia reissusta ja näiden myötä toivotellaan AS-väelle oikein rauhallista joulua ja menestyksekästä uutta vuotta!


Tauon paikka. Mutta ei itse kisassa.
 Tuosta pääsee alueelle sisään, parikin vaihtoehtoa saisi...
Tommoista se oli sitten gepsillä, tämä pätkä ihan ajettiinkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti