26.12.2011

Kauden 2011 TOP 5 -kisat: Sija 5.

Kinkunsulattelun ohessa tein listaukseni, joka ei totisestikaan ollut niin helppo kuin aluksi tuntui. Avasin KITIn ja katselin kisalokin: 10 ajettua kisaa, joista yhteensä 29 nousupistettä, eri kuljettajia kaksi kappaletta ja suunnilleen kaikki Suomen kolkat kierrettynä Vaasaa ja Varsinais-Suomea lukuunottamatta. Ja nimenomaan kansallisten kisojen osalta. 

Mutta tästä lähdetään:

SIJA 5. - LAKIAN AJOT 1 JA 2, 5.3.2011, Lapuan UA

Paluu AS-kuvioihin tapahtui täällä. Hienoinen jännitys oli ilmassa, kun keräilin pölyisestä varastosta karttapöydän ja virttyneet isän mitat (jotka muuten jatkavat eloaan myös ensi kaudella, jos vielä asteikoista saa selvän). Haikosen Ami uskalsi lähteä noviisille kuskiksi kaukaa Savosta, ja jo se oli hatunnoston arvoinen seikka. Suoraan A-luokkaan ja kisamuotoon, jota en ollut koskaan kokeillut eli sprinttiin. Keli jäinen ja penkat korkeita. Menomatkalla Kulmalalta perehdytys lajin nykykoukkuihin.

Itse kisoissa hyvät kartat ja urat, vauhdikkuutta ja tarkkuutta. Kaksi napakkaa kisaa samalle päivälle ja kipinä oli taas syttynyt. Vieläkin harmittaa ekan kisan kuivurin vierestä lähteneelle uralle jäänyt kyltti. Haisteltiin, mutta ei maltettu, vaan painettiin rataa pitkin. Tätähän se on. Ja tältä se sitten näytti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti