14.4.2011

Pala nostalgiaa, osa 1

Foorumilla pohdittiin taustakuvan maastoja ja kisoja. Totuushan on se, että 15 vuoden takaiset kisakartat ovat mystisesti kadoksissa, todennäköisesti äitin varastossa jemmassa. Ei löytynyt ei. Mutta löytyi jotain harkkareita sekä paperit kisasta, jossa olin ihan toisena ratamestarina. Ja tuo pisteväli 35-36-37 on juurikin siitä kisasta. Lupasin kuvallisen vihjeen ja se tulee tällä kertaa videon muodossa. Kaivelin ullakolta vanhoja VHS-nauhoja, joita olen hyvin hyvin hitaasti siirrellyt digitaaliseen muotoon. Sieltähän löytyi ratamestarin aikanaan kisasta kuvaama pätkä. Löin sen tuubiin, ja se löytyy täältä.

 

Muista kartanpaloista löytyy pätkä vanhasta talvisarjan kisasta Kaanaan moottoriradan maisemista. Muistan tuon kisan hyvin, koska p*rkule sisääntulo vanhalla peruskartalla ei ottanut tulta millään. Varsinkin kun mitään maaston urista ei ollut kartalla, ja kartan yhtä ainoaa tietä ei vastaavasti löytynyt maastosta. Siinä oli kerrakseen liikaa 15-vuotiaalle. Mutta silti tuo on yksi parhaista talvikisoista, mitä olen ajanut, ellei jopa paras tähän mennessä. Ja pakkasta oli reippaasti.

Tarkoitus on jatkaa kevään korvalla videoprojektia ja setämiehen arkistoista löytyi todellinen helmi, jonka fiksailen kuntoon, kun aikaa löytyy.

1 kommentti:

  1. Oukei, sain pj:ltä vinkin ja etsin blogin. Seurailen hommaa mielenkiinnolla. En ole tiennyt tuollaista suunnistusta edes olevan olemassa, mutta sain juuri pääosan esittäjältä briiffauksen touhun perusideaan ja missäs muualla kuin huoltsikan pihalla. Tsemiä !

    VastaaPoista