2.9.2011

Kohti Syys-ST:tä

Nyt on tavarat siirretty uuteen kuntaan ja osoitteeseen. Pirkkalassa taisin olla kunnan ainoa autosuunnistaja, Ylöjärvellä ymmärtääkseni en. Mutta joka tapauksessa huomenna lähdetään parantamaan Turengin sijoitusta ja lähtöpaikan osalta nyt ollaan ehkä edullisemmalla paikalla kuin Turengissa. Toisaalta viimeksi sai ajella rauhassa kärjessä ja nyt sitten ollaan jo M-luokkalaistenkin seassa. Toivotaan, ettei ainakaan häiritä muiden suorituksia ihmettelyillämme. 

Turengissa käytiin pienessä flunssassa vielä hiomassa harkkarissa vauhtia ja koitettiin löytää jonkinlaista rajaa siihen, että mihin tahtiin ehtii vielä jotain järkevää kuskille sanoa. Tällä kertaa oli myös jälkiä apuna, joten tilanne oli sopivasti simuloitu ajatellen Aprillia. Muuta yhteistä tuskin sitten löytyykään tulevasta kapinasta. Uskaltaisin veikata, ettei Kulmala voita ainakaan tuloksella 9 vp., tai kukaan muukaan.

Lueskelin ennakkojuttuja kisasivuilta ja totesin, että vaikka en ollut syntynytkään tuon otsikossa mainitun kisan aikaan, niin olen kuitenkin kahlannut nuokin paperit joskus läpi. Syynä on perhetausta ja sadat tunnit AS:n kuivaharjoittelua pikkupoikana nojatuolissa karttapöytä sylissä. Eli jos en ihan väärin muista, niin isäni lienee ollut jotenkin tekemisissä ko. kisan reitin kanssa vuonna 1977. Tästä huolimatta taktiikkana tämän vuoden Aprilliin on se, että tyhmien virheiden määrää karsitaan huomattavasti edellisestä kisasta ja koitetaan saada sujuvaa jälkeä aikaiseksi. Tulostavoitteena voisi olla vaikka yhden M-luokkalaisen päihitys, jossa viimeksi onnistuttiin heittämällä. Flunssakin alkaa lopulta hellittää eli toive äänen kestämisestä perinteisillä "äänentoistomenetelmillä" on vahva ;)

Yhtä kaikki, mukavaa taas päästä viivalle. Saas nähdä kuinka käy. Kisaraportti luvassa sitten jossain vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti